PARIS 2014: Kia va prezenta Rio si Venga facelift, conceptul Optima T-Hybrid si noua generatie Sorento

In urma cu aproximativ o luna, Kia a publicat primele imagini si detalii cu noua generatie Sorento, model care va fi expus in cadrul Salonului Auto de la Paris. Astazi, oficialii Kia vin cu un set de noutati pentru noi.

Conform oficialilor sud-coreeni, in cadrul evenimentului desfasurat la Paris vom face cunostinta cu noile Rio si Venga facelift, dar si cu un concept bazat pe Optima si botezat T-Hybrid.

 

Kia Rio facelift

Noul Kia Rio facelift se lauda cu o serie de modificari minore la nivel estetic. Amintim aici spoilerele restilizate, grila revizuita si jantele modificate. La interior, Rio facelift vine cu materiale ceva mai bune, cu un sistem audio nou si cu un sistem de navigatie imbunatatit. Tot acest pachet estetic si tehnologic se incheie cu o serie de accesorii cromate.

Noul Kia Rio facelift va fi oferit cu patru motoare diferite cu puteri cuprinse intre 75 si 109 CP.

 

Kia Venga facelift

La nivel exterior, Kia Venga facelift va beneficia de o grila mai mare, de lumini diurne de tip LED si de stopuri restilizate. De asemenea, producatorul asiatic va oferi si jante din aliaj cu dimensiuni de 16 sau 17 inch. La interior, Venga facelift promite o consola centrala noua, accesorii imbunatatie si, optional, un volan incalzit.

Sub capota, Kia Venga facelift va beneficia de motoare diesel si pe benzina de 1,4 si 1,6 litri cu puteri cuprinse intre 77 si 128 CP.

 

Kia Optima T-Hybrid Concept

Noul Kia Optima T-Hybrid Concept vine sa prefigureze viitorul producatorului asiatic in materie de sisteme de propulsie. Conceptul bazat pe Optima are in componenta un propulsor turbodiesel de 1,7 litri CRDi si un motor electric de dimensiuni mici.

Conform oficialilor sud-coreeni, ansamblul hibrid va oferi o putere majorata cu 15 – 20 de procente fata de valoarea dezvoltata de unitatea diesel. Pentru moment acestea sunt singurele detalii oferite de producator cu privire la Optima T-Hybrid Concept.

Adaugă un comentariu