PARIS 2014: Premierele BMW din Orasul Luminilor

BMW a publicat lista completa cu modelele care vor fi expuse cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Mondialul francez isi va deschide portile pentru publicul larg in perioada 4 – 19 octombrie, iar BMW va sosi cu noile motoare diesel cu patru cilindri dedicate lui Seria 5, cu o serie de modele noi si cu o versiune speciala a lui Seria 7.

BMW Seria 2 Cabriolet va sosi in Orasul Luminilor. Modelul german vine cu linii sportive si elegante, iar calitatile dinamice depasesc orice rival din segmentul premium. Mai multe detalii despre noul BMW Seria 2 Cabriolet pot fi citite AICI.

O alta premiera mondiala cu care BMW va sosi la Paris este noul X6. Acesta capteaza imaginatia prin prezenta si mai puternica, prin performantele remarcabile si prin interiorul luxos. Echiparea standard o depaseste cu mult pe cea a primei generatii, iar noul X6 promite dinamism la cote ridicate.

Noul_BMW_X6_medium_1600x1065

Tot in dreptul modelelor de serie, BMW va expune la Paris noul Seria 2 Active Tourer si noul i8. Ambele modele reprezinta un pas major pentru constructorul german, primul dintre acesta sosind cu tracitune pe puntea fata, iar cel de-al doilea reprezentand o solutie noua in ceea ce priveste mobiltiatea.

Seria_2_Active_Tourer_small_800x533

In cadrul Salonului Auto de la Paris vom face cunostinta si cu BMW Concept X5 eDrive, o combinatie intre tehnologia hibrid inovatoare si tractiunea integrala. Prototipul nemtilor reprzina o solutie noua pentru o reducere suplimentara a consumului si a emisiilor.

In plus, constructorul bavarez va expune noua generatie de motaore diesel cu patru clindri pentru Seria 5. Noile unitati de 2,0 litri cu tehnologie TwinPower Turbo maresc puterea maxima cu 7 CP si scad consumul cu pana la 0,4 litri la 100 de kilometri.

Adaugă un comentariu