PARIS 2014 – Standul Renault – Noul Espace si conceptul Eolab

Renault a avut un stand extrem de animat in cadrul Salonului Auto de la Paris. Francezii au sosit aici cu conceptul Eolab si cu noua generatie a lui Espace.

Renault Eolab – Concept futurist cu tehnologii noi si cu un nume inspirat de zeul vantului din mitologia greaca. Mai multe detalii despre Eolab gasiti AICI.

Noul Renault Espace vine cu un look extrem de atragator si promite spatiu suficient pentru toti pasagerii fie ca vorbim despre versiunea in cinci locuri, fie ca discutam despre cea cu sapte locuri. Daca la exterior, crossover-ul francez vine cu dimensiuni ceva mai mici comparativ cu vechiul Grand Espace, la interior, vedem un ecran tactil vertical cu o diagonala de 8,7 inch disponibil inca din standard si cu un alt ecran amplasat in locul ceasurilor de bord.

Sub capota, noul Renault Espace vine cu doua motorizari diesel si unul pe benzina. Amtim aici unitatea de 1,6 litri dCi de 130 CP si 320 Nm si noul TwinTurbo de 160 CP si 380 Nm. Fanii unitatilor pe benzina pot opta pentru agregatul de 1,6 litri turbo de 200 CP cuplat la o cutie EDC noua cu sapte rapoarte.

In plus, nouL Renault Espace vine cu pachetul Multi-Sense. Cu o simpla apasare de buton raspunsul suspensiei, motorului, sasiului si directiei se schimba. De asemenea, francezii au optat si pentru sistemul 4Control care ofera directie pe toate rotile.

Adaugă un comentariu