Horatiu Ionescu Cristea concureaza in Campionatului National de Viteza in Coasta cu un Ferrari 458 Challenge

In cadrul  Marele Premiu al Orasului Brasov, Horatiu Ionescu Cristea va lua startul la volanului unui Ferrari 458 Challenge, trecand de la vechiul model 308 GTB, cu care a concurat anul trecut.

 

Horatiu Ionescu Cristea urmeaza sa participe  cu noua masina la mai multe etape in actualul sezon al Campionatului National de Viteza in Coasta. Intrebat despre obiectivul sau, acesta a raspuns: “Obiectivul meu este acelasi ca intotdeauna, sa merg cat pot de bine. Imi doresc sa ma obisnuiesc cu masina, sa nu fie probleme, si chiar daca suna oarecum banal, chiar asa este, vreau sa merg cat pot eu de bine. Daca eu ma inteleg bine cu masina si voi reusi sa imi intru cat de cat in forma, tinand cont ca nu m-am mai dat de anul trecut de la Sinaia, atunci o sa fie bine. Iar daca ne-ar ocoli si ploaia in weekend ar fi si mai bine.”

Marele Premiu al Orasului Brasov il va omagia pe Eugeniu Ionescu Cristea, unchiul lui Horatiu si unul din cei mai mari alergatori din istoria motorsportului romanesc, disparut dintre noi in 2011. Dupa ce primele trei editii ale Memorialului Eugeniu Ionescu Cristea au fost gazduite de Teliu, intrecerea se muta pe “Drumul Poienii”, traseul de care se leaga numele legendei automobilismului romanesc, multiplu campion national de raliuri, viteza in coasta si viteza pe circuit, precum si detinator al titlului de Campion Balcanic la raliuri.

Marele Premiu al Orasului Brasov se va desfasura in 7 si 8 iunie. Programul poate fi vizualizat mai jos:
Clipboard01
Adaugă un comentariu