Motoare turate în peisaj de toamnă: Borsec, prezent la Raliul Clujului 2022

Uneori, experiența este mai importantă decât rezultatul final, iar dacă rezultatul final marchează o urcare pe podium, cu atât mai bine. Raliul Clujului nu a fost lipsit de probleme pentru echipajul format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh, însă vremea bună a facilitat condusul la viteză maximă pe problele rapide de asfalt și a dat ocazia fotografilor de a se întrece pe sine din punct de vedere creativ. 

La Cluj am avut parte de o etapa foarte dificilă, cu deja consacratele probe Dângău și Beliș. Suntem mulțumiți de evoluția noastră, a fost un raliu în care am făcut pași înainte, am învățat, iar asta este cel mai important pentru noi. Prima zi a fost presărată cu câteva greșeli și o exploatare greșită a frânei pe proba Dângău, la vale, greșeli care ne-au creat ceva dificultăți. Însă ne-am bucurat că am trecut cu bine de această probă. Am încercat să impunem un ritm în zona de siguranță, fără riscuri inutile, și am reușit. În final am obținut locul 3 în Campionatul Național de Raliuri Asfalt si locul 3 la Clasa RC2.

Un raliu extrem de tehnic și foarte rapid. Ca de fiecare dată, Clujul rămâne un reper din punct de vedere sportiv. Apa minerală Borsec, partenerul nostru tradițional, a fost alături de noi și la această etapă.

Mulțumim tuturor partenerilor noștri: UniCredit Leasing, Generali, Borsec, Stanleybet, Hofigal, Interflon, Set Prod-com, Star Lubricants și echipei tehnice Omega Motorsport. ', a declarat pilotul Adi Teslovan.

Foto – Mihai Stetcu, Szabo Attila

Adaugă un comentariu