CNR 2014: Botka/Mihalik isi adjudeca victoria in cadrul Raliului Harghitei. Delecour devine campion national

Echipajul compus din David Botka si Peter Mihalik si-a adjudecat victoria in Raliul Perla Harghitei, ultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2014.

Pe pozitia secunda a etapei au sosit Marco Tempestini si Toni Avram, iar pe trei a venit Edwin Keleti cu al sau navigator Botond Csomortani.

La finalul acestui sezon, castigator a fost echipajul format din Francois Delecour/Dominique Savignoni. Astfel, francezul reuseste sa-si adjudece pentru a treia oara consecutiv titlul de campion. Pe doi la general a venit Keleti/Csomortani, iar pe trei a incheiat Girtofan/Rotaru.

“Este fantastic. Anul trecut, dupa ce am devenit campion cu Peugeot-ul 207 S2000 lumea a zis ca nu inseamna mare lucru pentru ca am am avut o masina buna iar eu am multa experienta. Dar sa ies campion cu o masina de grupa N nu e rau deloc”, a declarat Delecour la finalul ultimei etape.

“Imi doresc sa particip si anul viitor in campionatul romanesc. Poate vom concura pe Logan si vom deveni din nou campioni”, a completat francezul.

Sursa | AutoRally; Foto | RallyCow

Adaugă un comentariu