CNR 2015 – Simone Tempestini se impune în cadrul Sibiu Rally Challenge 2015

Sibiu Rally Challenge 2015, etapa cu numărul șase a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, a fost adjudecat de Simone Tempestini – Dorin Pulpea, echipajul Napoca Rally Academy. Totodată, cei doi și-au trecut în palmares cea de-a cincea victorie din acest an, consolidându-și poziția de lider al clasamentului general.

Prima zi de concurs a avut în program doar două probe, ambele programate la Păltiniș. Simone Tempestini și Bogdan Marișca și-au adjudecat câte o specială, iar la finalul zilei, Simone era lider.

Cea de-a doua zi a fost una extrem de ciudată din punct de vedere meteo. Probele programate pe Transfăgărașan au stat sub semnul ploii și al temperaturilor scăzute, însă Tempestini Jr. și Marișca au mers ceas, reușind să-și păstreze pozițiile din prima zi.

Lupta pentru locul trei al podiumului începuse într-un mod interesant. După primele două speciale, Raul Badiu și Sebi Barbu se duelau pentru ultimul loc de pe podium, însă ziua cu numărul doi l-a avut în prim-plan pe Gergo Szabo, pilotul BCR Leasing Rally Team. Acesta reușește o serie de treceri extrem de bune pe Transfăgărașan, urcă de pe locul șase pe locul trei și rămâne acolo până la finalul raliului.

Astfel, podiumului Sibiu Rally Challenge 2015 a fost alcătuit din Simone Tempestini – Dorin Pulpea, Bogdan Marișca – Carmen Poenaru și Gergo Szabo – Karoly Borbely.

Foto

Adaugă un comentariu