Adrian Grigore și-a anunțat participarea în sezonul 2020 al CNR

Adrian Grigore, pilot în Campionatul Național de Raliuri și colaborator al Asociației EDIT, va participa la patru etape ale sezonului care stă să înceapă.

Citește și:

Ti-a expirat permisul? Iată actele necesare și procedura completă

VIDEO: Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar ajung să regrete amarnic

Așa cum am aflat într-un articol anterior, sezonul 2020 al Campionatului Național de Raliuri se dezmorțește post-pandemie și se pregătește de debut. În această ediție vor fi organizate șase etape, prima fiind Raliul Argeșului (25-27 iunie 2020).

Printre piloții care vor fi prezenți la linia de start se numără și Adrian Grigore — pilot profesionist, colaborator al Asociației EDIT în proiectul național Ora de Educație Rutieră — care va face echipă cu Andrei Papa într-un Mitsubishi Evo IX la clasa RC2N. 

„Anul acesta voi merge la patru dintre cele șase etape, mai exact la Arges, Harghita, Iași și Cluj. Mă bucur că sunt printre cei care iau startul anul acesta și cu siguranță mă voi bucura de fiecare kilometru de proba specială’, a declarat acesta.

Raliul Argeșului se va desfășura, ca și până acum, pe Transfăgărășan, de la barajul Vidraru până la cabana Capra, atât în urcare cât și în coborâre. Schimbările vor fi însă semnificative: doar 3 zile de concurs, dintre care doar una singură de recunoașteri, numărul kilometrilor contracronometru va fi redus și interacțiunea cu persoanele implicate în organizarea și desfășurarea concursului va fi și ea limitată.

Adaugă un comentariu