CNVC 2016: Alexandru Mitroi a câștigat Trofeul Râșnov

Alexandru Mitroi s-a impus în prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, Trofeul Râșnov. Acesta a pilotat un Mitsubishi Lancer Evo X de grupa N și a reușit cel mai bun timp al primei manșe. Din păcate, manșa secundă a fost anulată.

“Această victorie a venit pe neaşteptate şi după o foarte lungă perioada de muncă. Îmi doream un rezultat bun la grupa N dar nu mă aşteptăm la victorie în clasamentul OPEN. Sunt extrem de fericit pentru reuşită” a declarat la final Alexandru Mitroi.

Cea de-a doua poziție a clasamentului OPEN a fost ocupată de Edu Stan, la volanul unui Lancer Evo VIII. Podiumul clasamentului a fost completat de Bogdan Cuzma, acesta având în dotare un Lanver Evo IX.

“A fost un început de sezon foarte greu, pentru mine fiind cea mai dificilă etapă de când particip la curse, cu foarte multe setări şi foarte multe lucruri noi. Nu pot să mă felicit pentru podium ci doar pentru că am terminat. Podiumul a fost o surpriză de final. Mă bucur că am terminat cu bine”, a declarat Cuzma după încheierea competiției.

Pe prima urcare, mulți piloți au avut probleme tehnice, mult ulei fiind răspândit pe traseu. Din cauza ploii, uleiul nu a mai putut fi îndepăratat de pe traseu, iar astfel, organizatorii au fost nevoiți să anuleze manșa secundă.

Cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă este programată pentru weekend-ul 21 – 22 mai, pe urcarea de la Păltiniș.

Sursa | Autorally Foto | RallyCow

Adaugă un comentariu