Cristiana Oprea revine la start la Raliul Argeșului 2020

Cristiana Oprea și-a anunțat prezența la primul raliu al sezonului 2020, Raliul Argeșului, cu Dacia Sandero cu care a alergat încă din 2017 în Cupa Dacia.

Citește și:

Ti-a expirat permisul? Iată actele necesare și procedura completă

VIDEO: Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar ajung să regrete amarnic

Cristiana Oprea este din nou, la Raliul Argeșului, singura prezență feminină care concurează ca pilot în Campionatul Național de Raliuri, însă prin rolul de fondator și promotor al conceptului Femei în Motorsport speră să încurajeze cât mai multe femei să își urmeze visul în automobilism și să promoveze toate valențele acestui sport.

„Am amintiri foarte plăcute de anul trecut de la Raliul Argeșului: aici am urcat pentru prima dată pe podiumul Cupei DACIA, un rezultat muncit împreună cu Diana Hațegan, care va reveni în dreapta mea când va fi posibil. Acum însă sunt foarte încântată de colaborarea începută cu Dumitru Gheorghe, care nu doar că mă va ajuta să cresc ritmul pe probele speciale din acest weekend, dar aduce în mașină un entuziasm și un optimism de care avem cu toții nevoie în această perioadă dificilă. Vom trata totul cu seriozitate ca de obicei, însă vreau să mă și bucur din plin, cu o nouă atitudine, ținând cont de faptul că nu știu când voi mai avea bugetul necesar să iau startul în acest sezon. Ar fi extraordinar să am șansa să concurez și la următoarele etape, începând cu Raliul Brașovului și Harghitei, una dintre etapele mele preferate unde știu sigur că aș avea o șansă la podiumul Cupei DACIA.’

Cristiana are ca obiectiv o clasare cât mai bună în competiția monomarcă la Raliul Argeșului 2020 și speră să poată repeta rezultatul de anul trecut, când a ocupat locul 2 în clasamentul general Cupa DACIA 2019. În acest weekend tânăra va beneficia de experiența și îndrumarea copilotului Dumitru Gheorghe, veteranul Cupei DACIA care l-a secondat ani buni pe Viorel Ivan, campionul ediției din 2010.

Adaugă un comentariu