Formula 1 – Nico Rosberg și-a arătat colții, în Austria

Weekend-ul acesta, fanii motorsportului s-au putut delecta cu o serie de competiții internaționale. Vorbim despre Formula 1 și despre etapa cu numărul șase din WTCC. Despre primul eveniment vom discuta aici, în timp ce despre cursa desfășurată pe Slovakia Ring vom povesti ceva mai târziu, într-un articol special.

Etapa de Formula 1 s-a desfășurat în Austria, iar primele două poziții de pe grila de start au fost acaparate, din nou, de piloții Mercedes (Hamilton -1 / Rosberg -2). La start, germanul a plecat mai bine și a reușit să-și depășească colegul de echipă chiar în primul viraj.

nico rosberg austria 2015 (1)

O penalizare de 5 secunde pentru Hamilton a dus la consolidarea poziției de lider a lui Rosberg, deși acesta din urmă întâmpinase o serie de probleme cu pneurile.

Astfel, germanul se impune în Austria, urmat de Hamilton și de Felipe Massa. Brazilianul a profitat de pe urma mecanicilor lui Vettel și s-a poziționat pe locul trei al podiumului final. Germanul de la Ferrari a încheiat cursa pe poziția a patra, urmt de Bottas, Hulkenberg, Maldonado, Verstappen, Perez și Ricciardo.

nico rosberg austria 2015 (2)

 

Formula 1 2015 – Clasament piloți după etapa din Austria

1. Lewis Hamilton – 169 pct
2. Nico Rosberg – 159
3. Sebastian Vettel – 120
4. Kimi Raikkonen – 72
5. Valtteri Bottas – 67
6. Felippe Massa – 62
7. Daniel Ricciardo – 36
8. Daniil Kvyat – 19
9. Nico Hulkenberg – 18
10. Romain Grosjean – 17

Sursa | FB

Adaugă un comentariu