GTC Trophy 2015 – Ziua cea mai lungă din off-road a luat sfârșit

GTC Trophy 2015 s-a încheiat, iar ediția cu numărul patru a venit într-un format ceva mai inedit și s-a desfășurat în zona Sărata Monteoru, județul Buzău. Concurenții au avut de înfruntat sute de kilometri de traseu condensați în aproximativ 30 de ore de condus.

Anul acesta, GTC Trophy a optat pentru trei clase competiționale: Open, Standard și Hobby. Ultima dintre acestea a fost destinată piloților amatori dornici să vadă ce înseamnă o competiție de off-road în adevăratul sens al cuvântului. În plus, aceștia au avut de trecut probe de îndemânare și de navigație, beneficiind și de un curs de off-road oferit de organizatori.

GTC.Trophy1

Clasa Open a fost adjudecată de Sorin Pârvulescu și Maurilio Zani, iar Magda Danciu și Cornel Zamfirescu au triumfat în cadrul clasei Standard. Ionuț Modruj și Cosmin Doleanu au fost cei care au reușit să-și adjudece clasa Hobby.

Mi-a plăcut foarte mult acest format inedit de competiție, unic în România, de a concura continuu pe timp de zi și de noapte. Astfel, fiecare concurent a avut propria strategie: unii au mers mult pe timp de zi și eu luat pauză noaptea, iar alții, printre care mă număr și eu, au preferat traseul de noapte pentru că era mai liber. Am reușit să câștig datorită unei strategii bine pusă la punct înaintea competiției, a unei mașini noi, dar, mai ales, datorită navigatorului Maurilio Zani, cu care sunt și foarte bun prieten’, a declarat la final Sorin Pârvulescu, câștigător la Clasa Open.

Adaugă un comentariu

Articole similare