Hyundai continuă dezvoltarea noii generații i20 WRC

Echipa Hyundai Motorsport a mers timp de patru zile în Spania pentru a testa o variantă revizuită a noii generații i20 WRC. Viitorul vehicul destinat Campionatului Mondial de Raliuri va debuta în sezonul din 2016 și promite să ofere performanțe mult îmbunătățite.

Echipajele Kevin Abbring – Sebastian Marshall și Thierry Neuville – Nicolas Gilsoul au testat noul i20 WRC în Almeria. Conform oficialilor Hyundai Motorsport, cele două echipaje au avut ca scop testarea motorului și a șasiului.

Kevin și Thierry au lucrat la dezvoltarea motorului și a șasiului noului model i20 WRC, dar au fost realizate și diverse setări care ne vor ajuta să îmbunătățim și versiunea actuală a autovehiculului, utilizată pe parcursul anului 2015. Planul nostru a fost de a participa cu noua generație încă din acest sezon, dar o problemă aparută la data de omologare – legată de producția de serie a modelului în trei uși – a contribuit la aceasta decalare”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.

hyundai i20 wrc

Pentru sezonul actual din WRC, Hyundai Motorsport a anunțat că va aduce o serie de îmbunătățiri actualei versiuni a lui i20 WRC, menite să mențină echipa în lupta pentru locurile pe podium.

“Am decis să continuăm programul cu versiunea în cinci uși a noii generații i20 WRC, care va lua startul în Raliul Monte-Carlo, prima etapa din sezonul 2016. Vom exploata la maximum timpul câștigat, pentru a pregăti o mașină puternică din punct de vedere al performanțelor’, a completat oficialul Hyundai Motorsport.

Adaugă un comentariu