Jules Bianchi a decedat noaptea trecută

Fanii Formulei 1 sunt în doliu. Noaptea trecută, familia lui Jules Bianchi a anunțat cu regret că tânărul pilot de Formula 1 a încheiat lupta cu viața.

După cum deja știți, acesta a suferit un accident grav pe 5 octombrie 2014 pe circuitul de la Suzuka. Acesta a fost transferat din Japonia în cadrul Centrului Universitar Medical din Nice, Franța, locul unde pilotul a încetat din viață.

“Jules a luptat până la sfârșit așa cum o făcea de obicei, dar astăzi bătălia a ajuns la final. Durerea pe care o simțim este imensă și de nedescris”, a declarat familia lui Jules într-un comunicat publicat pe Facebook.

“Am dori să mulțumim medicilor de la centrul din Nice care au avut grijă de el cu dragoste și profesionalism. De asemenea, vrem să le mulțumim și celor din cadrul spitalului din Japonia, cei care l-au îngrijit pe Jules imediat după accident. În plus, le mulțumim colegilor, fanilor și prietenilor lui Jules, dar și celor care și-au demonstrat afecțiunea față de acesta în ultimele luni”, a completat familia lui Jules.

Via | Facebook | Jalopnik

Adaugă un comentariu