Michael ar fi mândru! Prima victorie pentru fiul său, Mick Schumacher

Avem și prima victorie pentru Mick Schumacher în Formula 3. Fiul lui Michael Schumacher a reușit să-și învingă rivalii la Spa-Francorchamps, un circuit pe care tatăl său îl domina de câte ori avea ocazia.

Mick Schumacher are doar 19 ani, dar concurează deja de un an în Formula 3 și mulți îl așteaptă să-și demonstreze moștenirea genetică și să ajungă să Marele Circ. În cea de-a treia cursă de Formula 3 derulată în acest sezon pe circuitul de 7,004 kilometri, Mick Schumacher a plecat de pe locul șase și a ajuns rapid la victorie.

Mick Schumacher și sensul giratoriu

Mick Schumacher și manevra de depășire

La fel cum făcea și tatăl său, Mick a reușit să iasă în evidență prin pilotajul în condiții meteo adverse. Mick a reușit să își învingă rivalii pe ploaie. Încă din primul tur, era deja pe cel de-al treilea loc, iar apoi i-a depășit rapid și pe cei doi piloți care au completat podiumul, Robert Shvartzman și Marcus Armstrong.

Ambii piloți depășiți de Mick Schumacher în cursa sa către victorie aleargă pentru echipa Prema Theodore Racing, aceeași din care face parte și fiul lui Michael Schumacher. Armstrong este în prezent liderul clasamentului FIA în campionatul Formula 3 din Europa. Rămâne de văzut dacă Mick Schumacher va reuși să meargă mai departe înspre Formula 1 și să-l facă mândru pe tatăl său. Până atunci, nu ne rămâne decât să îi ținem pumnii lui Michael.

Mick Schumacher și prima lecție de șofat

Una dintre mașinile lui Michael Schumacher este din nou de vânzare

De ce familia lui Schumacher ține secretă starea de sănătate a fostului campion

Via FIA

Adaugă un comentariu