Paul Andronic câștigă Marele Premiu al Orașului Brașov și devine campion național la Viteză în Coastă

Weekend-ul acesta, Brașovul a fost gazda ultimei etape a CNVC 2015. Campionatul Național de Viteză în Coastă avea să-și decidă campionul absolut pe Drumul Poienii, iar asta a dus la apariția unui număr mare de spectatori.

Lupta la vârf s-a dat între Paul Andronic, pilotul Autotehnica și Lucian Rădut, pilotul Rally Dream Team. Iar lucrurile au fost spectaculoase. Pe prima manșă a concursului, Andronic reușește o urcare excelentă, parcurgând cei 5 kilometri ai traseului în 2 minute și 18,548 secunde. Răduț se descurcă și el bine, însă este mai lent cu 1,2 secunde decât Andronic, lucru ce avea să ducă la o manșă secundă și mai spectaculoasă.

Și chiar așa a fost. La reluare, Răduț îl bate pe Andronic, însă urcarea lui este cu 0,8 secunde mai rapidă și astfel, pilotul Rally Dream Team pierde nu doar Marele Premiu al Orașului Brașov ci și titlul de campion absolut al CNVC 2015.

Marele Premiu al Orașului Brașov l-a omagiat pe pilotul Eugeniu Ionescu-Cristea, multiplu campion național de raliuri, viteză în coastă și viteză pe circuit, precum și detinător al titlului de Campion Balcanic la raliuri, dispărut dintre noi în 2011.

Via | AutoRally | Foto – BogdanBarabas

Adaugă un comentariu