Pilotul Mihail Aleshin este in stare grava dupa un accident terifiant in ultima etapa din Indycar Series

Accident terifiant in ultima etapa din campionatul de Indycar Series, al 19-lea sezon din competitia motorizata organizata pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Pilotul rus Mihail Aleshin (27 de ani) este in stare grava dupa ce a suferit un accident teribil pe pista cu suprafata rapida din Fontana, California.

In urma coliziunii violente cu un alt monopost, Aleshin a suferit o comotie cerebrala, o fractura a omoplatului drept, plus cateva coaste rupte. Din imaginile surprinse de camerele TV, se poate spune ca doar o minune a facut ca rusul sa mai supravietuiasca in urma impactului nimicitor.

Consultantul medical al competitiei, Terry Trammell, a confirmat, imediat dupa accident, ca Aleshin era constient in momentul cand a fost preluat de elicopterul medical si transportat de urgenta la spital. Rusul acuza dureri groaznice la umar si la piciorul drept.

Incidentul a avut loc vineri, 29 august, in timpul repetitiei generale peremergatoare ultimei etape de campionat Indycar, programata sambata noapte. Desi în teribilul accident au fost implicate mai multe masini, nu s-au semnalat consecinte grave si pentru alti piloti.

Castigatorul cursei desfasurate aseara a fost australianul Will Power (33 de ani).

Via | Sportnews

Adaugă un comentariu

Articole similare