Raliul Argeșului 2021: Succes pe Transfăgărășan pentru Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh

Pilotul Adi Teslovan a concurat în acest weekend la Raliul Argeșului 2021. La fel ca până acum, în dreapta sa a stat navigatorul Vajk Imre Cseh. Cei doi s-au întors acasă cu două cupe. Una dintre acesta este pentru locul 1 la clasa RC2N, în care este încadrat modelul Mitsubishi Lancer Evo X cu care aleargă echipajul 6, iar cea de-a doua este pentru locul 2 în Campionatul Național – Trofeul Asfalt. Totodată, echipajul 6 s-a clasat pe locul 4 în clasamentul general absolut al acestui raliu.

Iată cum a fost raliul din perspectiva pilotului Adi Teslovan: Locul 1 la Clasa RC2N, Locul 2 în Campionatul Național – Trofeul Asfalt și un loc 4 în clasamentul general absolut.
Raliul Argeșului, desfășurat într-un cadru extraordinar, cu celebrele probe de pe Transfăgărășan parcurse atât în urcare cât și în coborâre, rămâne o etapă de referință a Campionatului Național de Raliuri.
A fost un weekend reușit cu un rezultat de care suntem mândri și pentru care am muncit. De data aceasta, am fost inspirați și în alegerea anvelopelor, am reușit să impunem un ritm foarte bun în prima zi și să conservăm rezultatul în ziua a doua. Mulțumim echipei tehnice Omega Motorsport care ne-a pregătit exemplar mașina. Apa minerală Borsec a fost cu noi și pe Transfăgărașan și ne-a hidratat pe tot parcursul etapei argeșene.
Urmează în iulie etapa de la Bacău și Moinești – Raliul Moldovei, prima etapă pe macadam a Campionatului' , a declarat pilotul Adi Teslovan.

Foto: Balazs Attila

 

Adaugă un comentariu