Raliul Dakar 2015 – Etapa 10 – Al-Attiyah câștigă și își consolidează poziția de lider

Etapa cu numărul 10 din cadrul Raliului Dakar 2015 s-a desfășurat pe 358 de kilometri de probă specială între orașele Calama și Salta.

După 3 ore și 50 de minute, Nasser Al-Attiyah trece linia de sosire. Pe poziția secundă a etapei a ajuns Orlando Terranova, iar pe trei a încheiat Yazeed Al-Rajhi. În clasamentul general qatarianul Nasser Al-Attiayh este lider, urmat de Giniel de Villiers cu o întârziere de 28 de minute, iar pe trei rămâne sauditul Yazeed Al-Rajhi.

Citește și: Etapa 9 – Nani Roma câștigă prima probă din acest an

Echipajul Spataro – Lozada care concurează la bordul unui Renault Duster termină etapa 10 pe locul 8 și urcă în clasamentul general până pe poziția 22.

 

Raliul Dakar 2015 – Clasa Moto

La clasa moto câștigătorul etapei de ieri a fost Barreda, urmat de Coma și Faria. Gonclaves, unul dintre pretendenții la titlu a terminat pe locul 5, iar Quintanilla încheie pe 8. Astfel, Coma este lider cu un avans de peste 7 minute în fața lui Gonclaves, în timp ce Quintanilla se află la mai bine de o jumătate de oră întârziere.

Citește și: Yazeed Al-Rajhi se impune, iar Nasser Al-Attiyah rămâne lider la general

Mani Gyenes reușește să aibă un parcurs bun și în etapa 10. Acesta termină proba pe locul 26 și rămâne pe locul 24 la general.

Sursa | Dakar

Adaugă un comentariu