Raliul Dakar 2015 – Etapa 3 – Terranova îl bate pe Al-Attiyah, însă qatarianul păstrează prima poziție la general

S-a încheiat și etapa cu numărul 3 din cadrul Raliului Dakar 2015. După trei zile de foc, argentinianul Terranova reușește să se impună în fața lui Al-Attiyah.

Pe locul secund al clasamentului de etapă s-a poziționat De Villiers, iar pe poziția cu numărul trei a ajuns Alrajhi.

Al-Attiyah a terminat etapa de ieri pe locul 5 și continuă să conducă în clasamentul general. Pe doi se află De Villiers cu un parcurs excelent până acum, iar pe trei ajunge Terranova. Echipajul Garcia – Malano care dispune de un Renault Duster a încheiat etapa de ieri pe poziția 31, iar echipajul Spataro – Lozada a terminat pe 37.

 

Raliul Dakar 2015 – Clasa Moto

La clasa Moto, etapa care s-a desfășurat între San Juan și Chilecito, a fost adjudecată de Walkner, Coma sosind pe 2, iar Barreda pe 3. Astfel, Barreda urcă pe prima poziție la general devansându-l pe Gonclaves, iar câștigătorul etapei cu numărul trei urcă pe ultima treaptă a podiumului acestui clasament.

Citește și: Etapa 2 – Al-Attiyah caștigă proba și revine pe prima poziție la general

Românul Mani Gyenes a terminat etapa cu numărul trei pe poziția 40, iar Marcel Butuza a încheiat pe locul 77.

raliul dakar 2015 (5)

 

Raliul Dakar 2015 – Clasa Quad și Camioane

La clasa Quad, victoria de etapă a fost adjudecată de Bonetto, însă lider la general este La Fuente. La clasa Camioane, rușii continuă să facă ravagii. Astfel, ziua de ieri a fost câștigată de echipajul Mardeev – Belyaev – Svistunov care urcă pe prima poziție și la general.

raliul dakar 2015 (6)

Citește și: Etapa 1 – Debut exemplar pentru MINI și Al-Attiyah

Sursa | Dakar

Adaugă un comentariu