Raliul Harghitei – O victorie dedicată echipei tehnice!

Dupa abandonul de la Raliul Moldovei, au urmat emoţiile legate de remedierea problemelor tehnice. Echipajul compus din Adi Teslovan şi Vajk Imre Cseh aştepta cu nerăbdare verdictul echipei tehnice, mai ales pentru că Raliul Harghitei este unul de suflet pentru cei doi piloţi.

Şi veştile au fost cele aşteptate. Nu doar că echipa tehnică a reuşit să aducă maşina la starea de concurs, dar şi piloţii susţinuţi de Borsec au confirmat aşteptările la Raliul Harghitei!

Cine ar fi crezut că în doar două săptămâni o echipă tehnică poate reface o maşină de concurs care a fost la un pas să ardă complet? Şi cine ar mai fi crezut că maşina respectivă va fi condusă într-o etapă a Campionatului Naţional de Raliuri şi chiar că va ocupa primul loc pe podium în categoria RC3? Ei bine, deşi pare greu de crezut, aceste lucruri s-au întâmplat şi echipajul compus din Adi Teslovan şi Vajk Imre Cseh şi susţinut de Borsec a reuşit imposibilul: clasarea pe primul loc la categoria RC3!

„Am terminat Raliul Harghitei 2019, iar această etapă a fost pentru şi despre Omega Motorsport ! Victoria noastră este mai puţin importantă în comparaţie cu efortul depus de băieţii noştri pentru a putea fi prezenţi la start! După evenimentul de la Raliul Moldovei, unde maşina a fost serios avariată în urma incendiului, echipa tehnică a fost nevoită să reconstruiască complet maşina de concurs pentru a verifica toate componentele şi a le schimba pe cele avariate, toate acestea în doar două săptămâni şi jumătate, însemnând 220 de ore de muncă asiduă. A fost un efort titanic din partea echipei tehnice şi dorim să le dedicăm victoria băieţilor', a declarat Adi Teslovan.

„Împreună cu UniCredit Leasing, Borsec, Generali, Cipi, Hofigal, Defi, Mobil1 prin Star Lubricants, Interflon, Set-Prod Com, GoPro prin Comtrade Distribution şi partenerii media: RockFM&Vice vă mulţumim pentru susţinere şi ne vedem la sfârşitul lunii la Sibiu', a mai spus pilotul Adi Teslovan.

Adaugă un comentariu