O nouă luptă cu secundele! Cum a fost Raliul Moldovei pentru pilotul partener al Auto Bild, Adrian Grigore?

Raliul Moldovei a acoperit întregul județ Bacău și s-a concentrat în jurul a trei orașe: Bacău, Moinești și Onești. Uite cum a fost a treia etapă CNRD!

Calendarul CNRD 2019 implică opt etape. Urmează Harghita, Sibiu, Iași, Cluj și Brașov. Titlurile sunt încă în joc, inclusiv la clasa RC2N, unde concurează Adrian Grigore, pilotul-partener al revistei Auto Bild România.

Cea de-a treia etapă CNRD a fost Raliul Moldovei și s-a derulat aproape integral pe macadam. La fel ca în anii trecuți, configurația a fost la înălțime, iar concurenții au avut în față probe relativ scurte și o luptă cu secundele pe diferitele probe speciale care au fost comprimate în jurul orașelor Bacău, Moinești și Onești.

Acest raliu e cunoscut pentru probele speciale rapide și tehnice, derulate pe o suprafață bună și cu peisaje superbe. Spre deosebire de Arad, ploaia nu a pus probleme, dar echipele s-au luptat cu temperaturile ridicate. De această dată, Adrian l-a avut pe Marcus Andreoiu în dreapta. Cei doi au mai alergat împreună în trecut și au reușit să ducă echipajul 83 pe poziția a patra a clasei RC2N și să adune puncte importante în economia campionatului.

Pilotul-partener al Auto Bild s-a declarat încântat și în acest an de Raliul Moldovei și a felicitat echipa de organizatori condusă de Adi Răspopa. Echipajul 83 a fost încrezător la această etapă și a avut un ritm ridicat pe toate probele, ceea ce îl face pe Adrian Grigore să fie încrezător când privește cea de-a doua jumătate a sezonului.

Aceasta va fi marcată de Raliul Harghitei, derulat de această dată pe asfalt. Pilotul-partener al revistei noastre a strâns 29,4 puncte în acest sezon și se află pe locul patru în clasamentul RC2N după patru raliuri.

Adaugă un comentariu