Renault a prezentat culorile monopostului de Formula 1

În urmă cu câteva săptămâni, Renault ne-a adus zâmbetul pe față când a anunțat că revine în Formula 1 cu o echipă de uzină. Dacă în calificări, francezii au folosit un monopost de culoare neagră, astăzi, Renault ne-a prezentat culorile pe care le utilizează în sezonul 2016 al Formulei 1.

Monopostul Renault va fi aproape complet galben, iar prin anumite zone va purta culoarea neagră. Pe scurt, vorbim dspre aceeași combinație de culori utilizată de Renault în 1977, anul de debut în Formula 1.

2016 monopost renault formula 1 (1)

“Galbenul și negrul sunt culorile tradiționale Renault Sport, dar și nuanțele moștenite de pe circuit. Primul monopost Renault a mers pe circuit în 1977 în negru și galben, iar culorile folosite azi reprezită un tribut adus acelui monopost”, a declarat Cyril Abiteboul, directorul executiv al Renault Sport.

Pentru a promova și mai mult revenirea în Formula 1, Renault a pregăti și un clip special. Monopostul apare pe o placă de surf pe o plajă din Sydney, locul făcând trimitere directă la Marele Premiu al Australiei.

Adaugă un comentariu