Sibiu Rally Challenge promite spectacol de inalta calitate intre 9 si 12 octombrie

Prima editie a Sibiu Rally Challenge, un festival dedicat sporturilor cu motor, se va desfasura in perioada 9 – 12 octombrie. Conform organizatorilor, evenimentul este deschis tuturor tipurilor de masini de competitie.

Cartierul general va fi amplasat in Piata Mare a orasului, iar ziua de 9 octombrie, va fi dedicata recunoasterilor oficiale ale celor trei probe de asfalt, dar si a circuitului de rally cross.

Vineri, 10 octombrie, sunt programate o serie de evenimente menite sa atraga publicul in cartierul general din Piata Mare, urmand ca la ora 18:00 sa debuteze proba speciala Paltinis. Aceasta se va desfasura in nocturna si va masura 9 kilometri.

sibiu rally challenge (1)

 

Sambata, 11 octombrie, pilotii se vor muta pe Transfagarasan acolo unde vor avea loc 2 treceri. Prima trecere pe speciala de 7,2 kilometri va fi la ora 12:00, iar cea de-a doua la ora 13:23.

“Nu s-a mai organizat niciodata o competitie pe aceasta parte a Transfagarasanului. Este o provocare speciala pentru toata lumea si cred ca acesta va fi punctul de atractie pentru piloti si pentru spectatori’, a declarat Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Duminica, 12 octombrie, lupta se va da pe circuitul de rally cross, unde cei mai buni piloti se vor duela intr-o cursa similara cu celebra Cursa Campionilor.

Adaugă un comentariu