Start incendiar la Danube Delta Rally 2014. Vezi ce se mai intampla la Tulcea.

Danube Delat Rally a demarat ieri in Piata Civica din Tulcea cu o festivitate care a adunat peste 12.000 de spectatori.

La ceremonia de deschidere au fost prezenti: Razvan Filipescu – Presedintele Autoritatii Nationale de Turism, autoritatile locale si, spre incantarea spectatorilor, vedetele Gina Pistol – care a prezentat evenimentul alaturi de  Arnold Cobilanschi, Alina Puscas, Andreea Mantea, Doru Todorut, Cosmin Selesi, precum si Delia Matache care a sustinut si un concert de deschidere.

In cursul acestei dimineti s-a desfasurat sesiunea de shakedown in care Francois Derlecour, campionul Romaniei in 2012 si 2013 a scos cel mai bun timp, 02 min 01s, urmat de Simone Tempestini si Gergo Szabo. Programul zilei de astazi va continua cu patru probe speciale, Telita si Cocosu fiecare parcurse de doua ori urmate de superspeciala din central Tulcei, la ora 20:05.

Ultima zi a raliului  va fi maine, 31 mai 2014, zi in care pilotii vor concura pe alte doua probe speciale – Babadag si Eoliene, urmate, ca si in prima zi, de superspeciala din oras incepand de la ora 16:50. Festivitatea de premiere se desfasoara pe faleza din Tulcea, sambata, la ora 20:00.

Dupa cele doua zile de recunoasteri si shakedown pilotii s-au declarat incantati de starea excelenta a probelor de concurs si au promis un spectacol plin de adrenalina pentru fanii acestui sport.

Danube Delta Rally® a fost reluat în 2013, după o pauză de 20 de ani şi s-a aflat încă de la început pe prima poziţie în etapele Campionatului National de Raliuri Dunlop. Raliul este organizat de Clubul Nautic Motorsport, cu susţinerea Consiliului Judeţean şi a Primăriei Tulcea.

Adaugă un comentariu