3.000 de mașini abandonate ocupă parcările Capitalei

Ne mai mirăm că nu găsim locuri de parcare.  Sunt 2.992 de locuri ocupate de mașini abandonate de proprietari pe domeniul public.

FOTOGRAFIA cu MICHAEL SCHUMACHER pentru care s-a cerut 1 MILION DE EURO!

Hitler avea cea mai scumpă mașină din lume! Ce s-a întâmplat cu ea după moartea lui e INCREDIBIL!

După ce că avem puține locuri de parcare în Capitală, multe sunt ocupate de mașini abandonate. Primăriile ridică atâtea câte pot și în ritmul în care le permite legea (Legea nr. 421/2002, modificată și completată prin Legea nr. 309/2006 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale). Iar legea specifică mulți pași ce trebuie urmați, doar- doar s-o găsi proprietarul. De multe ori acesta nu este găsit, dar zeci de hârtii și zeci de ore sunt consumate în acest sens.

Cum ți se fură mașina în mai puțin de un minut, fără chei!

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

În sectorul 1, de la 1 ianuarie 2016 și până la finalul lui 2017 au fost luate în evidență 1.243 de mașini abandonate. Dintre acestea, 872 au fost ridicate de proprietari și 163 de către primărie. În prezent mai avem în lucru un număr de 208 de vehicule’, ne-au transmis reprezentanții Primăriei Sectorului 1.

Primăria Sectorului 2 a ridicat, în anul 2017, 178 de autovehicule abandonate pe domeniul public, cu 50 mai multe ca în anul 2016. Citește mai departe.

Adaugă un comentariu