Trei vedete care colecționează mașini

Multe dintre persoanele publice au o pasiune pentru mașini. Și pentru că portofelul le permite, aceștia dețin în garaj zeci sau chiar sute de modele. Iată trei vedete care colecționează mașini:

Jay Leno

Cunoscutul om de televiziune deține una dintre cele mai mari colecții de automobile din SUA. Acesta posedă peste 240 de automobile în garajul sau din California ce se întinde pe 1500 de metri pătrați. Printre numele grele de supercaruri ale colecției se numără The McLaren F1, 1986 Lamborghini Countach sau 1969 Lamborghini Miura P400S.

Vedete

Ralph Lauren

Designerul Ralph Lauren se mândrește și el cu 29 de exemplare unul și unul. Printre cele 29 de masini de colectie avute de Ralph Lauren se numără un Mercedes “Count Trossi” SSK din 1930, un Alfa Romeo 8C 2900 Mille Miglia din 1938 sau un Blower Bentley din 1929.

Ralph_Lauren_getting_in_his_orange_997_GT3_RS

David Letterman

David Letterman nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru automobile. Fostul prezentator de televiziune a fost mereu atras de mașini de curse și deține în garaj nu mai puțin de 10 modele Ferrari, dar și alte piese grele.

david

Adaugă un comentariu