5 motive să-ți cumperi o mașină sport

Într-o lume a SUV-urilor, cine nu visează la o mașină sport? Cui nu i-ar plăcea să aibă în garaj un automobil care să atingă suta în câteva secunde și să atragă atenția. Iată 5 motive pentru ca orice șofer să își dorească să conducă o mașină sport:

1. Calitatea condusului

Nimic nu se compară cu o mașină sport din punct de vedere al calității condusului. Acestea au fost concepute să accelereze mult mai repede, să oprească în siguranță într-un timp mai scurt și să facă diferența, atunci când e nevoie.

2. Frumusețea automobilului

Cu siguranță o mașină sport nu va trece neobservată. Designul unui astfel de automobil este excentric și îl va face să se simtă bine pe cel de la volan. Mai ales în România.

3. Valoarea mașinii

Spre deosebire de celelalte automobile, mașinile sport se devalorizează mai greu. Datorită aspectului lor, “sportivele” au mai multe șanse să devină “clasice”. În fond, cui nu i-ar plăcea să conducă un Corvette vintage?

4. Sunet

Să arate bine, să meargă bine și să se audă bine, nu? Sunetul unui motor V8 este inconfundabil, iar cunoscătorii vor ști să facă diferența când vor auzi un astfel de sunet prin apropiere.

5. Distracție

Ce poate fi mai amuzant decât să te distrezi cu și în propria mașină? Ei bine, “sportivele” sunt făcute să aducă zâmbetul pe buze șoferilor. Cu ajutorul desingului, motorului și al calității.

Adaugă un comentariu