5 producători de automobile care au ca logo un animal

Lumea animală a fost strâns legată de cea a automobilelor. Mulți dintre producătorii de automobile păstrează încă pe logo chipuri de animale. De la tauri și până la cai, iată 5 producători de automobile care au ca logo un animal.

Lamborghini

Italienii de la Lamborghini au ca și logo un taur puternic, cu coarne impunătoare. Ferrucio Lamborghini s-a născut sub semnul zodiacal al taurului, acesta fiind motivul alegerii acestui simbol.

Dodge Viper

Logo-ul lui Dodge Viper simbolizează un berbec agresiv. Chiar dacă a fost modificat de trei ori, ultima dată în 2013, simbolul este arhicunoscut la nivel mondial.

Ford Mustang

Calul în alergare din logo-ul Mustang face parte din istoria Ford. Fabricat în mai bine de un milion de exemplare din 1960 și până azi, Mustang a apărut în peste 500 de filme.

Peugeot

Peugeot are ca simbol un leu biped. Fondatoarea Emile Peugeot avea acest logo încă dinainte ca prima mașină Peugeot să iasă pe piață.

Jaguar

Așa cum îi spune și numele, Jaguar are ca logo un… jaguar (animal sălbatic din America, din familia felidelor). Compania este cunoscută pentru mașinile luxoase pe care le face.

Adaugă un comentariu