Ploaie, noapte, 200 km/h prin oraș. Ce ar putea să meargă prost? (VIDEO)

În exemplul următor îl vom vedea poate pe cel mai norocos șofer idiot din Rusia, care se filmează cu telefonul gonind prin oraș. Noaptea. Pe ploaie.

Citește și:

Coronavirus: unde poți merge cu mașina, ce completezi în declarație, ce faci cu permisul expirat

Golf pierde titlul de bestseller VW. Iată noua vedetă în vânzări de la Volkswagen

Un tren a spulberat o mașină în județul Buzău. Ce a urmat a surprins autoritățile

Există situații în care deznodământul devine din ce în ce mai previzibil pe măsură ce adaugi ingrediente în rețeta dezastrului. Urmând cazul acesta, vom începe cu viteza mare. Replica semi-amuzantă „Nu viteza ucide, ci oprirea bruscă’ se dovedește adevărată în aproape toate situațiile, iar aceasta nu face excepție, cu toate că — din fericire — nimeni nu și-a pierdut viața în acest accident.

Combină asta cu o mașină de peste 2,5 tone proiectată pentru orice altceva decât viteză și deja ecuația se complică. Iar a merge cu 200 km/h cu ea sigur nu simplifică în vreun fel lucrurile. Acum ajungem la subiectul și mai sensibil: drumurile publice.

În momentul în care duci un G 63 AMG la 200 km/h, moral ar fi să o faci asumat și să nu periclitezi viața altora. Iar a goni prin oraș cu viteza asta, ei bine, asta este fix opusul la moral — ca să nu mai vorbim de ilegalitatea în sine a faptei.

Contextul creionat cu elementele de mai sus este deja unul care prevede un dezastru, însă se poate și mai rău: poate să fie noapte, când vizibilitatea este oricum scăzută, iar luminile orașului nu-ți vin în ajutor — cu atât mai puțin atunci când plouă. A, da, și a merge cu 200 km/h într-un automobil off-road de 2,5 tone pe ploaie nu este o idee bună niciunde, nici măcar pe un teren special amenajat.

Însă temerarul din Rusia care s-a filmat conducând (un alt ingredient pentru dezastru) un G 63 AMG prin oraș cu aproape 200 km/h s-a simțit poate norocos — că altfel nu are nicio scuză — și s-a gândit că încercarea moarte n-are. Din fericire, nu a avut. Cu toate că G-ul probabil că nu e de-acord cu el aici.

Asta nu înseamnă că ziua, pe vreme bună, este un moment propice să-ți exersezi talentul cu covrigul prin oraș. Poți deveni cascador fără voie.

Speeding in a G class goes as expected. from r/IdiotsInCars

Adaugă un comentariu