Accident pe A3: S-a izbit de parapet cu 236 km/h! Vezi video

Un bărbat, de 20 de ani, domiciliat în Alba-Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe Autostrada A3 Turda-Borș, în dreptul km15+900 m, calea 2, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit parapeții metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcției de deplasare, anunţă prin intermediul unui comunicat Poliţia Română.

Din fericire accidentul rutier s-a soldat numai cu pagube materiale, şoferul ieşind în mod miraculos din maşină cu leziuni minore. Accidentul a fost filmat de aparatul radar, autoturismul fiind înregistrat circulând cu viteza de 236km/h.

În luna aprilie a acestui un bărbat de 31 de ani a fost înregistrat de aparatul radar pe autostrada A3 Turda-Borș cu 253 km/h.

În septembrie anul trecut, un tânăr de 18 ani, care își luase permisul de numai trei luni, a fost prins de radar în timp ce circula cu 255 de kilometri la oră, tot pe A3 Turda-Borș. Acesta este cea mai mare viteză surprinsă de radar în România.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat sâmbătă 27 mai în jurul orei 13.00, pe autostrada A1 Vâlcea – Deva, un șofer din București, în vârstă de 37 de ani, care conducea cu viteza de 254 km/h, acesta fiind noul record de viteză de la începutul anului în România.

Adaugă un comentariu