Cea mai comică replică primită de un șofer care a ajuns cu mașina în șanț (VIDEO)

Umorul britanic are un specific aparte, lucru de monstrat de acest schimb de replici dintre un trecător și șoferul unui Peugeot care a ajuns în șanț.

Citește și:

Şoferul de siguranţă al unui vehicul autonom a fost condamnat pentru un accident

Cum să reduci riscul producerii unui accident când ești la volan

Accidentul care te face să vezi dublu

Nu putem să generalizăm acum și să zicem că toate discuțiile dintre britanici arată precum cea din clipul de mai jos, însă chiar și dacă ai fi ascultat schimbul de replici fără să fi auzit accentul tot te-ar fi dus cu gândul la filmele de comedie britanice.

Întâmplarea a avut loc în 2019 — sau cel puțin atunci a fost publicat clipul pe YouTube — și implică un Peugeot, un șanț și unul dintre cei mai calmi șoferi din lume.

„Nu poți să parchezi aici’ îi spune șoferului cel care a filmat clipul, imediat după ce îl întreabă dacă este în regulă. Șoferul stă cu telefonul la ureche — într-un apel cu poliția, spune el — și vrea să știe pe ce drum se află; trecătorul îl ajută: „Pe un drum asfaltat cu un acostament foarte îngust.’ Nederanjat de răspuns, acesta repetă întrebarea, care de această dată primește un alt răspuns deșucheată: „Se numește Înfinge-te-n-șanț, așa se numește’.

Cel care filmează are bănuiala că șoferul Peugeot-ului este sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. Ce-i drept, la cât de calm a rămas după această discuție, ne face și pe noi să ne întrebăm același lucru.

Adaugă un comentariu