Accident straniu: două motociclete s-au ciocnit frontal în Vrancea!

Două motociclete s-au ciocnit duminică într-o localitate din Vrancea, iar doi bărbați și o femeie au fost răniți. Din primele cercetări ale poliției, unul din motocicliști a intrat pe contrasens și a intrat frontal în altă motocicletă care venea din sens opus. Bărbatul de 35 de ani care ar fi produs accidentul a fost transportat la spital, în stare de inconștiență.

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

„Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că, la circa 5 km de satul Greşu spre Ojdula, a avut loc un accident de circulaţie. Poliţia a stabilit că un bărbat de 35 ani, din municipiul Râmnicu – Sărat, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 2D, direcţia de deplasare Greşu-Ojdula, la km 87+300 m, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o motocicletă care circula din sens opus’, a precizat IPJ Vrancea.

În urma impactului, bărbatul de 35 de ani este în stare de inconştienţă, iar alte două persoane de pe cealaltă motocicletă, respectiv un bărbat de 31 ani şi o femeie de 28 ani, ambii din municipiul Focşani, au fost răniţi uşor.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu