Adam Rocks intregeste familia modelului de clasa mini al celor de la Opel

Inspirat din realizărilepracticanţilor de „parkour’, care folosesc peisajul urban pentru a-şi pune în practică schemele, noul ADAM ROCKS (3,74 metri lungime) deschide o nouă nişă – un spaţiu în segmentul autovehiculelor de mici dimensiuni destinat autovehiculelor crossover mini cu trei uşi pentru traficul urban. Aspectul robust, postura mai înaltă şi proporţiile puternice, precum şi acoperişul textil Swing Top pentru o experienţă unică a conducerii în aer liber îi vor atrage cu siguranţă pe cei care îşi doresc libertate pe şoselele oraşului şi dincolo de peisajul urban.

ADAM ROCKS va fi echipat cu noul motor turbo 1.0 ECOTEC cu 3 cilindri şi injecţie directă dezvoltat de Opel. Această unitate de mici dimensiuni şi înaltă tehnologie stabileşte noi standarde în materie de rafinament în clasa motoarelor cu 3 cilindri, dezvoltând o putere de până la 115 CP şi generând un cuplu impresionant de 166 Nm la turaţii reduse. Motorul turbo 1.0 ECOTEC cu sistem de injecţie directă se caracterizează printr-un consum de carburant deosebit de mic, de numai 4,3 l/100 km şi funcţionează împreună cu o nouă transmisie manuală cu şase trepte de viteză, compactă şi deosebit de eficientă.

Un rol important pentru postura îndrăzneaţă a modeleului ADAM ROCKS este garda la sol cu 15 mm mai mare decat un Adam normal, care îi conferă autovehiculului un aspect mai lat si mai puternic. Unele părţi ale şasiului au fost modificate sau adaptate – inclusiv amortizoarele, arcurile, geometria suspensiei spate şi sistemul de direcţie. Postura mai ridicată şi mai lată este egalată de o gamă de jante din aliaj standard de 17″ şi opţionale de 18″. Acestea pot fi personalizate suplimentar cu noile cleme cu design „Wild’ şi culori diferite, speciale pentru modelul ROCKS.

ADAM ROCKS va fi pus în vânzare la începutul verii, când preţul acestuia va deveni public, iar producţia va începe în luna august 2014 în Eisenach, Germania.

Adaugă un comentariu