Universul virtual oferă mașini sport de excepție. Alpine GTA Concept, în formă NFT, s-a alăturat acestei galerii de vis.

Alpine a devenit primul producător european care a lansat un concept car exclusiv în formă NFT (Non Fungible Tokens), fapt de natură să exprime statutul de posesie completă și de unicitate a acelei mașini în metaunivers (codul mașinii virtuale include o valoare stabilită și un fel de analog al de cărții de identitate).

Alpine GTA Concept este rodul muncii lui Arseny Kostromin, un designer de origine rusă a cprui pasiune pentru Alpine a stat la baza multor creații virtuale. La un moment dat, el a lucrat pentru Renault. Coupeul vine în cinci configurații grafice (că nu e cazul să spunem „de vopsire'), printre care și una ilstrând binecunoscuta nuanță de albastru clar specifică mărcii franceze.

Pe lângă aceasta, cea mai reușită ni se pare cea de culoare negru-antracit, cu un logo A (de la Alpine) în contrast fin. Formele mașinii sunt foarte bine evidențiate de combinția respectivă. Celelalte trei versiuni corespund în mare măsură obișnuințelor din motorsport, insistând pe culorile naționale ale Franței.

Alpine GTA are compatibilitate totală cu mediul de gaming dezvoltat de Animoca Brands sub denumirea REVV Motorsport. Posesorii mașinilor (deocamdată au fost licitate numai cinci exemplare) vor putea să ia startul în cursele campionatului REVV Racing.

Adaugă un comentariu