Alpine trece oceanul Atlantic propunând ediția specială A110 South Beach. Oare le va plăcea și americanilor?

Pentru prima oară în istoria sa, Alpine atinge cu roțile asfaltul din Florida. Prezența echipei de Formula 1 la startul F1 Grand Prix of Miami este sărbătorită prin lansarea versiunilor A110 South Beach așa cum au fost ele personaliate de către stiliștii de la Alpine Atelier.

Având o personalizare inspirtă de luminile de neon de pe Ocean Drive, de clădirile art-deco cu vedere la promenada din Miami, de apusurile pline de soare și scena muzicală vibrantă a emblematicei stațiuni maritime (nimic altceva decât un fel de Mamaia americană), coupe-ul A110 South Beach Colorway va fi disponibil în două culori diafane: albastru și roz. Evidențiat de jantele în nuanță Blanc Serac de 18 inchi, acest pachet cromatic exclusivist se va detașa vizual pe fondul finisărilor tipice mărcii.

De amenenes, interiorul vehiculului oferă elemente noi: covorașele South Beach sunt brodate în culorile caroseriei, iar baghetele albastre și roz vor împodobi atât exteriorul, cât și interiorul lui A110. Cusăturile gri deschis vor fi vizibile pe scaunele și pielea consolei centrale.

În pofida tratării cu tentă pop-art oarecum stridente, Alpine A110 South Beach Colorway se integrează perfect caracterul mărcii franceze. Notăm că Bleu Azur și Rose Bruyère sunt două dintre culorile sale istorice. Transformând ideea retro a personalizării marcante a mașinilor A110 într-o realizare contemporană unică, marca îi invită încă o dată pe toți pasionații conducerii sportive să se bucure de fiecare viraj al drumului. Nuanțele ediției speciale Alpine A110 South Beach Colorway au fost obținute din culorile deja puse la dispoziție de programul de personalizare Atelier Alpine. Pe lângă cele 20 de vopsele inspirate de tradiția mărcii, Atelier Alpine oferă, de asemenea, diverse opțiuni suplimentare de personalizare: o varietate cuprinzătoare de finisare pentru roți și un catalog extins de culori pentru etrier. Acum, fiecare A110 poate fi la fel de unic ca și proprietarul său.

Disponibil exclusiv pentru versiunea A110, pachetul South Beach Colorway va fi integrat în catalogul de produse Alpine începând cu vara anului 2022. Precomenzile se vor putea face prin aplicația Alpine începând cu data de 3 mai.

Adaugă un comentariu

Articole similare