Ambianța ultracool a Islandei a fost fix ce trebuia pentru ca MINI Countryman ALL4 JCW să-și parcurgă prima sesiune foto în offroad.

Cel mai mare MINI și mai versatil în materie de abilități de rulare și-a demonstrat polivalența cu prilejul primei sesiuni foto destinate promovării media. Dotat cu tracțiune integrală modernă, MINI Countryman S ALL4 garantează distracția de condus tipică mărcii pe orice teren. Prin optimizarea motricității, a siguranței și a agilității, crossoverul dinamic și confortabil al mărcii britanice este pregătit pentru toate aventurile.

Temperaturile sub zero cu două cifre, traseele neasfaltate lungi, acoperite de zăpadă și pistele cu macadam de diverse forme promiteau provocări considerabile. În mijlocul naturii uluitoare a Islandei, noul MINI Countryman S ALL4 și-a dovedit calitățile dinamice pe soft-road. În varianta John Cooper Works, având culoarea caroseriei Chili Red strălucitor și un pavilion contrastant Jet Black, crossoverul nu trece nicicum neobservat.

„MINI Countryman S ALL4 impresionează prin disponibilitatea incursiunilor pe orice teren. Clienții noștri beneficiază de polivalența unui crossover cu un caracter robust off-road. MINI Countryman este atât agil și plin de energie, cât și sigur și confortabil pe distanțe mai lungi', declară Stefanie Wurst, șef al mărcii MINI.

Ecartamentul și ampatamentul sunt ceva mai mari față de ale fostei generații, susținând superioritatea noului model atât prin dinamică excelentă, cât și prin dimensionarea interioară sporită. Suspensia poate fi reglată diferit în funcție de suprafața și condițiile de rulare. O suspensie bine echilibrată și reglată confortabil este ideală pentru a explora peisajului islandez. Pe asfalt și în traficul urban, MINI Countryman S ALL4 devine deosebit de agil cu direcția fină și suspensia reglată sportiv.

Puternicul motor Turbo TwinPower de 2,0 litri impresionează pe drumurile lungi și drepte ale Islandei, cu un răspuns progresiv, o putere maximă de 218 CP și o caracteristică de cuplu alcărei puncy maxim atinge 360 Nm. În plus, un sistem hibrid MHEV de 48 V susține accelerațiile lui MINI Countryman S ALL4 printr-un spor temporar de putere de 14 kW.

În cazul finisării JCW Trim, culoarea strălucitoare Chili Red, plafonul contrastant caracteristic și oglinzile laterale negru lucios conferă caroseriei un aspect puternic. În conformitate cu aceasta, farurile MINI LED cu semnătura JCW selectată arată doar două dungi orizontale ca lumini de zi și accentuează limbajul de design minimalist.

Logo-ul John Cooper Works prezintă contururi ferme și schema de culori tipică roșu-alb-negru se regăsește inclusiv pe grila frontală octogonală. În acest nou aspect, sigla JCW împodobește, de asemenea, montantul din spate al caroseriei. Stopurie verticale subliniază atitudinea semeață și sportivă a lui MINI Countryman S ALL4. Pentru noul model, jantele din aliaj ușor sunt disponibile în diferite modele și dimensiuni, de la 17 la 21 inci.

Adaugă un comentariu

Articole similare