Armata cumpără camioane militare 6X6 de la IVECO

Ministerul Apararii Nationale va achizitiona 173 de autocamioane militare de la IVECO Defence Vehicles pentru circa 128 de milioane de lei, potrivit unui anunt de atribuire publicat marti in SEAP.

 A rămas fără roţi pe o stradă din București

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Rezultatul licitatiei lansate in august anul trecut a fost abia acum anuntat oficial, urmand ca semnarea contractului sa se faca dupa rezolvarea eventualelor contestatii. Livrarea camioanelor 6X6 Iveco DV High Mobility Truck ar urma sa se faca in decurs de 11 luni dupa semnarea contractului. Ministrul Fifor a declarat ca si uzina ROMAN Brasov ar fi fost in carti la aceasta licitatie, dar “e o discutie legata de capacitatea uzinei ROMAN de a putea sa produca aceste camioane”.

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Mai puțini bani pentru Programul Rabla în 2018

Potrivit anuntului de atribuire 186173/30.01.2018 MApN a acordat contractul pentru achizitia a 173 de Autocamioane de transport capacitate medie ACMD catre IVECO DEFENCE VEHICLES S.p.A pentru suma de 127.898.519 RON fara TVA. Licitatia a fost lansata in august 2017 si valoarea estimata initial era de circa valoarea estimata a contractului este de circa 131 de milioane de lei.

Criteriile de atribuire au fost pretul ofertei (60%) si oferta tehnica (40%).

Dupa publicarea anuntului de atribuire urmeaza perioada de contestatii, urmand ca ulterior sa se semneze contractul. Livrarea camioanelor va trebui sa fie facuta in termeni de 11 luni de la semnarea contractului.

Sursa: hotnews.ro

taguri
Adaugă un comentariu