Asta e cea mai mare păcăleală! Vezi cum te așteaptă polițiștii pe străzile patriei | VIDEO

Pentru a-i potoli pe vitezomani, de multe ori este de ajuns ca în peisaj să apară un automobil de poliție. La acest lucru s-au gândit și oamenii legii care contraatacă cu… automobile de carton.

Un conducător auto, care depășise limita de viteză în localitate, a frânat brusc la apariția unui Logan MCV de poliție în peisaj. Acesta a încetinit subit, tocmai pentru pentru a reduce viteza și a scăpa de o eventuală amendă.

Amendă-record! Câți bani va scoate din buzunar un tânăr care a intrat cu mașina pe plajă

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Totuși, când s-a apropiat de mașina de poliție, a constatat cu stupoare că Loganul era, de fapt, de carton. Pancarta era pusă acolo tocmai pentru a-i face pe conducătorii auto să încetinească.

“Ce tare! E maximă chestia asta”, a exclamat șoferul păcălit. Acesta a postat apoi filmulețul pe Internet, spre amuzamentul altor șoferi din România.

ADEVĂRUL despre FOTOGRAFIA CARE A SPERIAT ȘOFERII DIN BUCUREȘTI!

    Alin says:

    Pe vemea cand erau active camerele radar dintre Turda si Cluj-Napoca, in localitati se circula cu 40-45 km/h, iar intre cu 120-130 km/h. Cand ara si radarul mobil prezent, unde era amplasat? sub radarul fix, indreptat spre portiunea din afara localitatii, nesupravegheata de radarul fix… Masina e din carton, dar de la distanta nu poti sa vezi daca e si o masina reala in dreptul ei. In unele tari se amplaseaza cutii pentru camere radar foarte vizibile, semnalizate din timp, dar marea majoritate a acestora sunt doar cutii goale. Soferii nu au de unde sa stie care sunt reale si care sunt fake (amplasarea camerelor in acele cutii se schimba) si reduc viteza si la camerele false.

Adaugă un comentariu