Debut pe teritoriul american pentru Aston Martin DBR22 Concept, purtător al unei inspirații britanice clasice.

Mai e puțin până la deschiderea prestigiosului eveniment 2022 Monterey Car Week și englezii s-au gândit să le-o ia altora înainte cu prezentarea de unicate spectaculoase dând publicității primele imagini cu Aston Martin DBR22 concept.

Fericiți cei care nu au privit până acum cu entuziasm tendința unora dintre producătorii tradiționali de automobile sportive la tema eletromobilității, căci ei se vor bucura: Aston Martin DBR22 concept nu păstrează numai configurația clasică de „speedster' a caroseriei (abordată cu decenii în urmă prin mașinile de curse DBR1 și DB3S), ci și un propulsor V12 alimentat cu benzină amplasat longitudinal sub capota din față.

Crearea conceptului Aston Martin DBR22 – a cărui prezentare în premieră va avea loc curând în California – este cea mai recentă materializare dintr-un șir lung de proiecte extraordinare dezvoltate de divizia specială Q by Aston Martin. Anul acesta, divizia Q sărbătorește un deceniu de implicare în proiectarea și construcția de automobile exclusive destinate celor mai exigenți clienți din lume. Exemplare unice emblematice, cum ar fi Aston Martin Victor, și serii speciale asamblate în număr limitat, cum ar fi Vulcan (24 de unități) sau Vantage V600 (14 unități) sunt fructele cu adevărat magnifice ale acestor strădanii. Acestea fiind spuse, nu am fi surprinși ca în cadrul evenimentului de la Monterey să se anuțe că Aston Martin DBR22 va sta la baza unei noi ediții limitate sub sigla mărcii britanice.

Adaugă un comentariu

Articole similare