Aston Martin va avea primul showroom în România

Anul 2017 a însemnat primul an cu profit pentru Aston Martin după 2010. Britanicii vor avea primul showroom în România.

În 2017, britanicii de la Aston Martin au avut un profit de 87 de milioane de lire sterline (înainte de achitarea taxelor). Constructorul britanic va fi prezent și pe piața din România.

Ce riști din punct de vedere legal dacă faci drifturi pe zăpadă?

Compania care va vinde și repara Aston Martin în România aparține soților Camelia Bazac și Ion Bazac, cei care au adus oficial în România în trecut și mărcile Ferrari și Lotus.

Un tânăr din Bascov a omorât un om pentru că făcea drifturi’

Uite cum se fac de râs pe zapada mașini 4×4 de zeci de mii de euro | VIDEO

„Este o altă companie parte a grupului, deținută 100% de Forza Rossa Holding, care va comercializa Aston Martin. Este o companie total independentă, activitățile sunt total independente, echipa care va lucra pentru Aston Martin este total dedicată. Deci nu vor fi niciun fel de interferențe între cele două mărci’, a explicat Camelia Baza pentru site-ul 0-100.hotnews.ro

Ca și locație, showroom-ul care va fi inaugurat în aprilie se va află în Otopeni, lângă Ferrari. Aston Martin și-a propus să vândă pe piața din România 20 de supercaruri noi pe an.

Ce modele se vor comercializa în România?

Pentru 2017, Aston Martin va comercializa modelele DB11 Coupe și DB11 Volante, gama Vanquish, limuzina Rapide (inclusiv versiunea Rapide S Shadow), dar și seriile limitate AMR.

Adaugă un comentariu