Audi R8 – Primul teaser cu viitoarea generație a supercar-ului din Ingolstadt

În urmă cu o săptămână, Audi a confirmat că noua generație a lui R8 va fi expusă în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își va deschide porțile pe 3 martie. Astăzi, oficialii germani au dat publicității prima imagine teaser cu viitorul Audi R8.

Alături de aceasta, nemții au oferit și o serie de informații cu privire la blocurile optice cu tehnologie laser care vor debuta pe proaspătul R8. În cazul în care ați uitat, tehnologia farurilor laser a fost admirată pentru prima dată pe versiunea limitată R8 LMX, iar mai apoi pe modelul de anduranță R18 e-tron quattro.

Citește și: Cea de-a doua generație a lui Audi R8 va fi prezentată la Geneva

Începând cu a doua generație a lui R8, Audi va pune pe lista de opționale și farurile cu tehnologie laser. Fascicolul de lumină generat de acestea oferă o vizibilitate mai bună comparativ cu blocurile optice cu LED-uri, un consum de energie scăzut și acoperă o distanță mai mare.

În ceea ce privește motorizarea, Audi va miza tot pe propulsoarele V8 și V10 însă, de această dată, puterea va crește cu circa 30 CP. În plus, își face apariția și tehnologia Cylinder on Demand, sistem cu ajutorul căruia, o parte dintre cilindri se dezactivează în sarcină redusă.

Citește și: Audi R8 Competition – Cantecul de lebada al supercar-ului din Ingolstadt

Adaugă un comentariu