Audi S8, limuzina vârf-de-gamă din Ingolstadt, ajunge și în România

Audi a publicat prețul pentru noul S8, care tocmai a devenit disponibil la vânzare și la noi în țară. S8 are sub capotă un V8 de 4,0 litri.

Citește și:

Audi RS7 are un preț tentant (pentru segmentul său) în România

Cel mai performant SUV Audi al momentului ajunge în România. Iată prețul de pornire

Volkswagen și Audi: mesaj important prin modificarea logourilor (VIDEO)

Prețuri Audi e-tron Sportback în România: cât costă să fii electric-șic

Audi Q5 55 TFSI e: SUV cu priză, treci prin criză!

La finalul anului trecut, Audi ni l-a arătat pe noul S8, cea mai puternică versiune a limuzinei vârf-de-gamă din Ingolstadt. Am fost impresionați și atunci, suntem impresionați și acum să-i citim cifrele de putere.

S8 are sub capotă un V8 de 4,0 litri, cu 571 de cai-putere și 800 de Newtoni-metru, și este capabil să sprinteze de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde. Cel puțin așa spune Audi; însă un test independent a arătat că limuzina de 2,3 tone poate accelera chiar și mai repede.

Acum, Audi S8 a devenit disponibil și în România, cu un preț de pornire de 134.180 de euro.

În acest pachet, pe lângă motorul V8, transmisia automată cu opt trepte și sistemul de tracțiune integrală quattro (cu diferențial sport), mai primești și jante cu diametru de 20 de inci, faruri LED cu tehnologie Matrix, suspensie pneumatică, direcție integrală, climatizare pe două zone, sistem de camere cu vizibilitate 360 de grade, tapițerie din piele, inserții din aluminiu și fibră de carbon, scaune cu comandă electrică și încălzire, pilot automat adaptiv, sistem de infotainment cu diagonală de 10,1 inci și Audi Connect, instrumentar de bord digital de 12,3 inci.

Adaugă un comentariu