Cel mai performant SUV Audi al momentului ajunge în România. Iată prețul de pornire

Bătălia pentru supremație în segmentul SUV se duce pe mai multe fronturi, însă Audi RS Q8 și-a demonstrat abilitățile în mod incontestabil.

Citește și:

Volkswagen și Audi: mesaj important prin modificarea logourilor (VIDEO)

Prețuri Audi e-tron Sportback în România: cât costă să fii electric-șic

Audi Q5 55 TFSI e: SUV cu priză, treci prin criză!

Audi prezintă noul A3 Sportback. Iată ce aduce nou a patra generație

Volkswagen Touareg R este mai puternic chiar și decât Audi SQ7. Câți cai-putere are

În lumea suprapopulată a SUV-urilor, e greu să-l găsești pe cel mai cel între atâtea oferte atractive. Însă există anumite indicii cum că alegerea ta este una inspirată. Spre exemplu, dacă acel SUV se laudă cu titlul de cel mai rapid pe Nurburgring, atunci cu siguranță promite doze generoase de performanță.

În acest moment, rege pe renumitul circuit german este Audi RS Q8, care a reușit să parcurgă un tur în doar 7 minute și 42,2 secunde. Dar chiar și fără această demonstrație, RS Q8 pare să aibă ce-i trebuie ca să impresioneze.

Sub capotă ascunde un V8 de 4,0 litri, cu 600 CP și 800 Nm; resurse capabile să propulseze RS Q8 de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și până la o viteză maximă de 250 km/h (limitată electronic, desigur).

În România, cel mai performant SUV din gama Audi debutează cu un preț de pornire de 131.500 de euro. Pachetul include, la exterior, jante de 22 de inci și un kit estetic cu accente gri care nu poate trece neobservat.

La interior ești desfătat cu tapițerie din piele/Alcantara, infotainment cu diametru de 10,1 inci, instrumentar digital de bord, sistem audio Bang&Olufsen cu 16 boxe și scaune față încălzite. Pe partea de tehnologie, RS Q8 are incluse pe lista de dotări standard direcția integrală, bare stabilizatoare active și suspensie pneumatică.

Adaugă un comentariu