Audi Twin Cup: Service la cel mai inalt nivel

·        Tehnicieni si consilieri service Audi din 40 de tari la campionatul mondial din Barcelona
·        Echipa Autoworld Cluj’ a ocupat locul 2 in clasamentul pe echipe.

Excelente cunostinte tehnice si orientarea catre client au fost cheile succesului in aceasta competitie.    
Echipa Autoworld Audi din Cluj, formata  din Stelian Bompa, Calin Coldea, Andrei Pascu si Stefan Kallo au exemplificat acest lucru si au castigat locul 2 la Audi Twin Cup 2013.

Weekend-ul trecut, tehnicieni si consilieri de servicii Audi din 40 de tari au concurat la campionatul mondial Audi Twin Cup. Un total de 73 de echipe si-au demonstrat competentele privind service-ul Audi la campionatul mondial din Barcelona.

” Independent de inovatiile tehnice, service-ul este si  ramane o afacere prospera datorita angajatilor. In spatele performantei fiecarui atelier se afla angajati dedicati, care se mentin la standarde inalte. Prin acest campionat mondial, promovam importanta colaborarii intre consilierii service si tehnicienii Audi la nivelul dealer-ului. Datorita acestei bune colaborari, satisfactia clientilor fata de service-ul nostru creste continuu la nivel mondial in ultimii ani”a spus Bernd Hoffmann, Director Executiv Service/ Piese Originale AUDI AG.

La Audi Twin Cup, echipele tehnice si de consilieri service sustin diferite teste teoretice si de specialitate care evalueaza atat performanta lor in interactiune personala cu clientul cat si în zona de diagnosticare si reparare autovehicule. Cele mai bune rezultate pot fi obtinute numai printr-o colaborare stransa între tehnicienii si consilierii de servicii. Doar cei care furnizează în mod constant performante impresionante în munca în echipă pot reusi la Audi Twin Cup.
Anul acesta 73 de echipe au venit in capitala catalana pentru a concura la titlul de cea mai buna echipa de service Audi din lume. Echipa Autoworld Cluj Napoca a realizat o performanta impresionanta ocupand locul 2 in clasament, alaturi de ei pe podium fiind echipa din Correa de Sud pe locul 1 iar pe locul 3  echipa din USA.

“Anul acesta, din nou, echipa AUTOWORLD din Cluj a urcat numele Romaniei pe podium, castigand locul 2 la prestigiosul concurs mondial Audi Twin Cup. Sigur ca nu este o intamplare: este profesionalismul, perseverenta si exigenta fiecarui membru al echipei, alaturi de motivatia puternica a intregii echipe de a-si afirma valoarea. Va multumim si va felicitam domnule  Stefan Kallo, domnule Stelian Bompa, domnule Andrei Pascu si domnule Calin Coldea. Ne faceti onoare.”  Dr. Ing. Iuliu Kolozsvari, Director After Sales Porsche Romania.

Adaugă un comentariu