După o singură apariție publică, decapotabila lui Putin se vinde ca pâinea caldă

Anumite branduri nu au nevoie de campanii întregi de reclamă pentru a fi căutate. Un exemplu bun este Aurus Senat, mașina de lux a rușilor.

Citește și:

O limuzină cu aspect neobișnuit poate fi cumpărată de pe eBay

7 lucruri mai puțin cunoscute despre limuzina în care a fost ucis John Fitzgerald Kennedy

Limuzina lui Vladimir Putin a fost implicată într-un accident mortal (video)

Fosta limuzină blindată a lui Vladimir Putin a fost scoasă la vânzare. Prețul o să te lase cu gura căscată!

Cum arată cea mai lungă limuzină din lume? | VIDEO

Aurus, producătorul rus de autoturisme de lux, a anunțat că versiunea decapotabilă Senat Convertible se bucură de o recepție nemaipomenit de bună: directorul general Adil Shirinov a spus că deja au fost făcute 700 de rezervări pentru acest model.

Aurus Senat Convertible folosește aceeași platformă ca versiunea sedan, singura diferență fiind, evident, înlocuirea plafonului rigid cu unul din material textil, retractabil. Totodată, Senat Convertible are doar două uși.

Sub capotă, Senat Convertible are un V8 de 4,4 litri, cu 600 CP și un cuplu maxim de 880 Nm. Transmisia este una automată cu nouă trepte, iar modelul se bucură de tracțiune integrală. Nu se știu cifrele de performanță, dar resursele de putere ar putea pune în mișcare, cu ușurință, chiar și un model de 2,2 tone. Nu știm cât cântărește Aurus Senat Convertible.

Exact cum nu știm dacă modelele comercializate sunt disponibile publicului larg: Aurus produce, în general, modele pentru oficialii de top ai Rusiei — limuzina prezindențială fiind, de asemenea, produsă de Aurus.

Un alt model purtător de grilă imensă, cromată, este pregătit de către Aurus. Este vorba de un SUV, botezat Komendant, care va fi construit pe aceeași platformă cu Senat și Senat Convertible. Asta înseamnă că va fi animat de același motor V8 de 4,4 litri.

Sugestiile că Aurus va oferi clienților și o motorizare V12 nu s-a materializat încă.

Adaugă un comentariu