Auto Bild are cei mai buni fotografi din branșă

Colegul nostru Ovidiu Tăbăcaru a câștigat concursul de fotografie organizat de BMW România pentru promovarea gamei X de modele. Alți doi fotografi înscriși în concurs – Bogdan Paraschiv și Dragoș Savu – au contribuit cu materiale foto de-a lungul timpului la revista Auto Bild.

În iarna acestui an BMW România a iniţiat o competiţie de fotografie, în căutarea unei imagini perfecte cu gama de modele BMW X. Au fost invitaţi să participe în proiect patru din fotografii români cu experienţă în domeniul auto, care au semnat colaborări cu multe din publicaţiile autohtone importante în domeniu: Bogdan Paraschiv, Ciprian Mihai, Dragoş Savu şi Ovidiu Tăbăcaru. Obiectivul a fost obţinerea unui cadru care să alăture toate modele BMW X1, BMW X3, BMW X4, BMW X5 şi BMW X6.

Este al doilea an consecutiv când o fotografie realizată local va sta la baza unei campanii publicitare. În plus, imaginile realizate vor fi baza unei serii de expoziţii simultane în toate reprezentanţele BMW din ţară. Dacă anul trecut Ciprian Mihai semna fotografia câştigătoare, acum Ovidiu Tăbăcaru a realizat imaginea care a fost aleasă intern pentru a fi folosită în viitoarele campanii ale mărcii în acest an.

Ovidiu Tăbăcaru este un fotograf originar din Brașov, venit la studii și apoi stabilit în București. După trei ani în care a învățat, a experimentat și căutat stilul, primul proiect foto ca fotograf profesionist l-a început în anul 2003, când s-a alăturat echipei de fotografi a agenției foto Freelancer’ și unde și-a făcut adevarata școală în următorii patru ani. De mai bine de șapte ani fotografiază pentru Auto Bild România, dar are în portofoliul său de profil și alte colaborări.

Adaugă un comentariu