Auto Bild România din 2021 – model nou, îmbunătățit

Auto Bild România intră în 2021 aducând un suflu proaspăt, generator de noi idei, noi tipuri de proiecte și de noi abordări.

Începând cu luna ianuarie 2021, noul publisher al Auto Bild România este Audiență Generală AG SRL. Audiență Generală editează de peste 15 ani publicații comerciale specializate în domeniul utilajelor și tehnologiilor de construcții, fiind cel mai important editor din sectorul de mașini și utilaje pentru construcții din România. Dintre titlurile editate de AG: Mașini și Utilaje pentru Construcții, Truck Power, Trenchless România și Next Auto.

Echipa redacțională și de creație a revistei Auto Bild România, care a fost și este atât de apreciată de atâția ani de către cititori și parteneri locali, rămâne aceeași, fiind completată la departamentele de marketing, vânzări și management de către noii colegi.

În noua formula completă, echipa Auto Bild România înglobează atât experiența acumulată până în prezent, cât și o nouă viziune care cuprinde atât istoria locala a publicatiei, cât și noi strategii, prin care se dorește o eficientizare a plus valorii aduse cititorilor actuali și viitori ai publicatiei.

Astfel, prima ediție din 2021 a revistei Auto Bild România va ajunge la punctele de distribuție a presei în a doua săptămână a lunii februarie, iar următoarele editii vor avea dată de apariție prima zi de joi din prima săptămână a fiecarei luni.

Cititorii Auto Bild România vor putea în continuare să se informeze despre domeniul auto și pe site-ul www.auto-bild.ro, actualizat zilnic de echipa redacțională. Totodată, fanii revistei Auto Bild România pot urmări activitatea publicației pe canalelele de social media ale publicației: Facebook, Instagram, Youtube și Twitter.

Auto Bild Romania rămâne în continuare o platformă (print și online) de încredere pentru toți pasionații din zona auto și aduce zilnic aproape de cititorii săi cele mai relevante știri, noutăți, evenimente, lansări și povești din industria auto de pe tot mapamondul.

Cititorii interesați de noi abonamente sunt invitați pe această pagină.

Adaugă un comentariu