Auto.ro lansează plata amenzii din telefon

Șoferii români au acum posibilitatea să achite amenda de ciculație direct din telefon,prin intermediul aplicației de mobil Auto.ro.

Auto.ro lansează în parteneriat cu Libra Internet Bank serviciul Plătește Amenda’, fiind singura facilitate din România care permite plata amenzii de circulație auto, prin card bancar, direct din telefon.

Șoferii au acum posibilitatea să achite, oricând și oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicația Auto.ro. cTranzacția se procesează rapid și sigur prin serviciul de plăți online furnizat de Libra Internet Bank.

Aplicația este extrem de utilă șoferilor care au amenzi de plătit și optează să plătească jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai ușor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenției, deoarece o pot plăti de oriunde și la orice oră.

Procesul de plată a amenzii auto din aplicația de mobil Auto.ro este simplu, rapid și sigur: șoferii completează datele procesului verbal, achită prin card bancar și primesc confirmarea, respectiv dovada plății prin e-mail. Fiind în format electronic, dovada plății amenzii poate fi regăsită cu ușurință în caz de necesitate. Platforma oferă utilizatorului posibilitatea să aleagă localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) către care se va face plata.

Tehnologia ne dă posibilitatea să accedem la servicii de plată mai avansate, care să răspundă adecvat stilului de viață tot mai alert și dinamic al utilizatorilor. Astfel, oferim șoferilor posibilitatea de a beneficia de un nou sistem de plată mobile. Implementarea plății amenzii din telefonul mobil vine în completarea serviciilor de plăți auto utilizate cu succes:Rovinietă, RCA, Parcare’, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Serviciul de plată a amenzii de circulație este disponibil momentan în reședințele de județ din țară și în cele 6 sectoare din București. Într-o fază următoare, serviciul va fi extins la nivelul întregii țări.

 Aplicație dedicată disponibilă pe App Store și Google Play

 Auto.ro este singura aplicație de mobil din România prin care îți plătești amenda auto. Are peste 360.000 de instalări din Google Play și App Store, peste 2.800 de recenzii și se instalează gratuit.

Este una dintre cele mai populare aplicații din portofoliul de aplicații mobile susținute de Vodafone România și deține mai multe premii câștigate în cadrul competițiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 Best use of location services’ în cadrul Mobilio Awards 2013, locul 2 în cadrul Mobile Awards 2013.

Aplicația Auto.ro powered by Vodafone oferă servicii utile oricărui șofer utilizator de smartphone, funcțional cu sistem de operare iOS sau Android:

  • Plăti auto: Amendă, Rovinietă, RCA, Parcare
  • Cerere Service: se primesc oferte de reparație a mașinii, Revizie sau ITP
  • Mașina mea: se primesc alerte atunci cand expiră Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
  • Locații auto (>30,000): benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ATM-uri, etc.
  • Mașini noi și second hand: peste 20.000 de anunțuri.

 

Adaugă un comentariu