„Autostrada porcilor”! Accident absurd pe A2, provocat de mistreți

Un accident absurd a fost provocat luni seara, pe Autostrada A2, de mai mulți porci mistreți. Aceștia au „invadat’ partea carosabilă, iar o mașină care circula dinspre Constanța înspre București i-a lovit în plin.

Luni, 17 iunie, ora 23:30. O mașină care circula regulamentar pe Autostrada Soarelui, dinspre Constanța înspre București, a lovit trei porci mistreți care apăruseră de nicăieri pe partea carosabilă. Șoferul a rezistat instinctului de a vira brusc pentru a evita impactul, astfel că niciun alt autoturism nu a fost avariat.

Conducătorul a oprit pe banda de urgență, cu avariile pornite, și a început să caute o autospecială de intervenții care să tracteze mașina spulberată. Femeia care călătorea pe scaunul pasagerului povestește revoltată pe Facebook cum a decurs acest proces:

 

Citește și:

Lumea PLÂNGE pe străzi: Nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael Schumacher! Adevărul DUREROS!

O NOUĂ metodă de FURT din maşini face ravagii! Iată cum te păcălesc HOŢII cu o monedă

Scene UIMITOARE: Operație pe inimă, pe marginea drumului pentru salvarea unui motociclist

COD RUTIER 2019. Motive de bucurie pentru ŞOFERI! Iată noua LEGE

Toţi ŞOFERII DE TIR trebuie să ştie: iată noul DISPOZITIV OBLIGATORIU din 15 iunie

 

Apare în sfîrșit soțul meu și asistența de urgență sau ce sunt ăia care te tractează. Îl întreabă dacă avem nevoie de ajutor. Tractarea e 250 lei, dar noi sunasem deja un prieten. «Să știți că amenda că te tractează altcineva e de 1200 lei». Indolența ăluia m-a făcut să-mi revin. Continuă: A văzut el un ghemotoc parcă și că da, domle, trec porci mistreți pe aici. Și ce, bă, ți se pare normal să treacă porci pe aici? Deci tu știi că se întîmplă asta, iar noi, după ce plătim atîtea taxe, vii să-mi spui că ajutorul tău de porc, ne costă 250 lei? Asta era problema ta, nu că sunt porci mistreți pe autostradă?

I-am dat flit și a plecat. În timp ce ne așteptam prietenul, ne-am învîrtit în jurul mașinii să vedem daunele. Apare a doua mașină de tractare, de pe cealaltă direcție de sens. Vrea și ăla 250 de lei‘.

În continuare, apelul la 112 a condus la alte complicații neprevăzute, una dintre ele fiind atitudinea delăsătoare a autorităților:

După ce am sunat la 112, au început absurditățile, dacă poate fi una mai mare decît faptul că tocmai am intrat în niște porci. Polițistul zice să trecem din nou stația de taxare și să aducem mașina să facă o constatare. Nu-i pasă nimănui că ești în stare de șoc, că poate nu ai bani să plătești tractări sau măcar taxele de pod din nou (le-am plătit pentru două mașini că iar am trecut prin stația de taxare și încă o dată ca să ne ducem acasă, după ce am luat hîrtia de constatare), poate nu ai prieteni, poate nu ai bani, poate ai mintea blocată. Nici măcar nu te întreabă dacă ești în regulă, sau să-ți dea dracu un pahar de apă în biroul lor sinistru de constatari de serviciu, enervați că le-ai stricat noaptea cu accidentul tău fără victime‘, continuă femeia implicată în accidentul bizar.

Postarea pe Facebook se încheie cu reproducerea dialogului frustrant dintre autoarea textului și polițiști:

Întreb: dle, e posibil să îmi cereți iar taxarea de două ori pentru un accident? îmi răspunde așa, cu nonșalanță că ei nu se duc să vadă despre ce e vorba dacă nu sunt victime.

Întreb: de ce nu puneți plăcuțe de avertisment că trec porci mistreți pe aici dacă tot știți că se întîmplă asta? răspunde: nu e de competența noastră.

Spun mai răspicat: înțeleg că nu e de competența dv., dar totuși ați semnalat cuiva că trec porci mistreți pe autostradă?
răspunde: pe autostradă nu au cum să treacă animale sălbatice. Și atunci cine ne-a stricat mașina? extratereștrii?

(de ce sunt, băi nene, polițiștii ăștia pe planeta România?)‘.

Autostrada porcilor!!!Am pus pozele astea să vedeți mai bine daunele. Norocul a fost că porcii au fost loviți pe…

Publicată de Zully Mustafa pe Marţi, 18 iunie 2019

 

Sursa foto: Facebook/Zully Mustafa

Adaugă un comentariu